Forskelsbehandling
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Forskelsbehandling. Forskelsbehandling af medarbejder


Forskelsbehandling på arbejdspladsen Der er tale om direkte forskelsbehandling, hvis du fx bliver behandlet dårligere på grund af din alder, seksuelle orientering eller tro. Indirekte forskelsbehandling kan fx være, der bliver stillet et urimeligt højt krav til sprogkundskab, som realiteten udelukker personer, der ikke har lært dansk som modersmål. En arbejdsgiver må ikke diskriminere på grund forskelsbehandling alder. Det gælder både, når arbejdsgiveren rekrutterer nye medarbejdere, under ansættelsesforholdet og ved opsigelser. Diskrimination defineres som enhver direkte eller indirekte forskelsbehandling på grund af race, hudfarve, religion, politisk overbevisning, seksuel orientering. Som arbejdsgiver må du ikke ved ansættelse, afskedigelse, forflyttelse eller forfremmelse af en medarbejder forskelsbehandle i strid med lovens regler.


Contents:


Det er forbudt at forskelsbehandle på forskelsbehandling på grund af race, hudfarve, religion eller tro, politisk anskuelse, seksuel orientering, national forskelsbehandling etnisk oprindelse, alder og handicap eller national, social eller etnisk oprindelse. Der er tale om direkte forskelsbehandling, hvis du fx bliver behandlet dårligere på grund af din alder, seksuelle orientering eller tro. aug LBK nr af 24/08/ - Bekendtgørelse af lov om forbud mod forskelsbehandling på arbejdsmarkedet m.v. - Beskæftigelsesministeriet. Det er forbudt at forskelsbehandle på arbejdsmarkedet på grund af race, hudfarve, religion eller tro, politisk anskuelse, seksuel orientering, national eller etnisk. DOMSTOLENS DOM (Anden Afdeling) april ()»Socialpolitik – De Forenede Nationers konvention om rettigheder for personer med handicap – direktiv /78/EF – ligebehandling med hensyn til beskæftigelse og erhverv – artikel 1, 2 og 5 – forskellig behandling på grund af handicap – opsigelse – spørgsmålet, om der foreligger et . Servicetekst Hovedgruppe 00 'Kommunens styrelse' dækker sager der vedrører styrelsen af kommunen som kommune jf. kommunestyrelsesloven. Det gælder bl.a. kommunalbestyrelsens konstituering, nedsættelse af politiske udvalg, forretningsorden, styrelsesvedtægt, kommunens organisation og økonomiske forvaltning. skole sammenligning Ligestillingskatalog for børn og fædre. Foreningen Far har for første gang i Danmark og Internationalt præsenteret forskelsbehandling ligestillingskatalog for børn og fædre med punkter fordelt på 12 temaer.

Oversættelse for 'forskelsbehandling' i den gratis dansk-engelsk ordbog og mange andre engelske oversættelser. apr Forbud mod forskelsbehandling på grund af handicap. § 5. Ingen må udsætte en anden person for direkte eller indirekte forskelsbehandling på. jun Forbuddet mod forskelsbehandling på grund af køn gælder både inden for og uden for arbejdsmarkedet. 8. jun Forbuddet mod forskelsbehandling på grund af alder gælder inden for arbejdsmarkedet. Der er ikke et forbud mod forskelsbehandling på. Diskrimination og forskelsbehandling er områder, der stadig får større og større betydning for ansættelsesforhold. En arbejdsgiver må som udgangspunkt ikke. Find reglerne for bevilling af fleksjob gældende fra 1. januar Få adgang til love og bekendtgørelser.

 

FORSKELSBEHANDLING - formelsamling matematik b stx. Forskelsbehandling på arbejdspladsen

Videre til indhold Videre til menunavigation. Sager om børn og unge. Forskelsbehandling, uddannelses- og kontanthjælp. Hjælp til handicappede og ældre.


Klag over forskelsbehandling forskelsbehandling Har du overenskomst på din arbejdsplads, er der en række regler om opsigelse, som både du og din arbejdsgiver skal overholde. Læs mere om opsigelse her. Gode råd om. Gode råd om at undgå diskrimination. Denne pjece giver et overblik over hvilke forhold, du som arbejdsgiver skal være opmærksom på for ikke at udøve forskelsbehandling som følge af race, hudfarve, religion, politisk anskuelse, seksuel orientering, alder, handicap og national, social eller etnisk oprindelse.

Her kan du klage over forskelsbehandling inden for arbejdsmarkedet på grund af køn, race, hudfarve, religion eller tro, politisk anskuelse, seksuel orientering.

For landsdækkende presse ring eller send en mail på presse foreningenfar. For kontakt til Foreningen Far i regioner og byer, callcentret eller forældrecases send en mail på presse foreningenfar.

Som arbejdsgiver må du ikke ved ansættelse, afskedigelse, forflyttelse eller forfremmelse af en medarbejder forskelsbehandle i strid med lovens regler. aug LBK nr af 24/08/ - Bekendtgørelse af lov om forbud mod forskelsbehandling på arbejdsmarkedet m.v. - Beskæftigelsesministeriet. Det er forbudt at forskelsbehandle på arbejdsmarkedet på grund af race, hudfarve, religion eller tro, politisk anskuelse, seksuel orientering, national eller etnisk. Foreningen Far er en af verdens ældste børn og fædre organisationer grundlagt i med erfaring og viden om børn og fædre, moderne familier og ligestilling.


Forskelsbehandling, b12 vitamin mangel symptomer Artikel: Beskyttelse af forretningshemmeligheder

Videre til indhold Videre forskelsbehandling menunavigation. Sager om børn og unge. hvor lang tid tager det at producere sædceller Disse sætninger kommer fra eksterne kilder og er forskelsbehandling ikke nøjagtige. Tag et kig på den dansk-engelske ordbog af bab. Ordbog Konjugation Fraser Spil Mere fra bab.


omfatter: lov om social service (uddrag) lov om forbud mod forskelsbehandling på grund af handicap; lov om kompensation til handicappede i erhverv m.v. Opgaver vedrørende de regler, retningslinjer og principper, der ligger til grund for forvaltningsudøvelsen i den offentlige sektor. Her kan du læse om ansættelsesvilkår for offentligt ansatte. Ligestillingskatalog for børn og fædre. Foreningen Far har for første gang i Danmark og Internationalt præsenteret et ligestillingskatalog for . Alt om samfund og rettigheder

  • Forskelsbehandling på grund af alder Hovedgrupper
  • biler viborg

    Følge: Spascupreel bivirkninger » »

    Tidligere: « « Fjernstyret hund

Kategorier